Saltar al contingut

Llibre: Trattato di scienze cognitive i intel·ligenza artificiale

25/04/2024
*


Preu: 18,00 €
(as of Oct 04, 2024 13:43:07 UTC – Detalls)

Error 403 The request cannot be complete because you have exceeded your quota. : quotaExceeded

Des que la intel·ligència Artificial va deixar els laboratoris de recerca i es va fer accessible al gran públic, ha deixat de ser una àrea d'entesos per esdevenir un tema de conversa comú. La seva implementació cada cop més àmplia en diferents camps està provocant un impacte notable en múltiples sectors de la societat. Això ha generat una infinitat d'interrogants, abastant des dels aspectes tecnicoespecífics fins a reflexions més àmplies i filosòfiques, generant tant optimisme com preocupació. Tot i la vastedat de discussions que genera, poques vegades se'ns presenta una anàlisi completa i detallada que ens permeti obtenir-ne una comprensió clara i exhaustiva de la intel·ligència Artificial, i com aquesta tecnologia revolucionària afecta no només l'àmbit del coneixement en el sentit més específic, sinó la humanitat en el seu conjunt.

Aquest llibre busca oferir aquesta visió global que tant manca en el debat actual, aprofundint en les qüestions plantejades per algunes de les ments més brillants i preparades de l'actualitat en aquest camp. S'endinsa en les idees més innovadores, presentant dubtes i solucions, esperances i veritats, tot per tal de proporcionar una perspectiva ben fundada i completa sobre els desafiaments i promeses que representa la intel·ligència Artificial per a la nostra societat.

No deixis passar l'oportunitat de submergir-te en aquest món fascinant de la mà d'experts! Compra aquest llibre d'intel·ligència artificial Ara!

LLEGEIX MÉS ARTICLES SOBRE: Llibres IA a Italià.

LLEGEIX L'ENTRADA ANTERIOR: Llibre: INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL: CONSCIÈNCIA ARTIFICIAL?: 54 (ARGUMENTS PER AL SEGLE XXI).

entrades relacionades

Els comentaris estan tancats.

Comentaris (74)

Algú pensa més que aquest llibre podria canviar la nostra perspectiva sobre la IA? Segons l'article, sembla que desafia moltes nocions preconcebudes. No n'estic totalment convençut, però em fa qüestionar si estem ignorant el veritable potencial de la intel·ligència artificial. Hauríem de debatre això!

Algú més pensa que el llibre Trattato di scienze cognitive i intel·ligenza artificial es queda curt en l'anàlisi de la interacció entre la intel·ligència artificial i la neurociència? Crec que hauria d'explorar més com aquestes dues disciplines es poden complementar per avançar en el nostre enteniment del cervell humà.

Discrepo, em sembla que el llibre ofereix una perspectiva equilibrada. Potser esperaves massa?

Algú més pensa que el llibre Trattato di scienze cognitive i intel·ligenza artificial és força superficial en el seu tractament de l'aprenentatge automàtic? Em sembla que se centra massa en la teoria i no n'hi ha prou en les aplicacions pràctiques. Podríem tenir una discussió més profunda sobre això?

Totalment dacord. Manca equilibri entre teoria i pràctica en aquest llibre.

No creuen que el Trattato di scienze cognitive i intel·ligència artificial s'enfoca massa en la teoria i no tant en l'aplicació pràctica? És a dir, està bé entendre els fonaments, però al final del dia, necessitem més exemples de com la IA es pot aplicar a la vida quotidiana, no?

I si la teoria és la base per a aplicacions pràctiques futures? No subestimis la seva importància.

Algú més pensa que el Trattato di scienze cognitive i intel·ligenza artificial podria haver aprofundit més en l'impacte ètic de la IA? Em va semblar que el llibre es va centrar massa en els aspectes tècnics i va deixar de banda qüestions importants com la privadesa i el biaix en els algorismes.

Totalment dacord, es van oblidar dhumanitzar la intel·ligència artificial.

Algú pensa més que aquest llibre podria ser un gran recurs per a l'educació d'IA a les escoles? Sí, pot ser una mica avançat, però imaginin-se els nens aprenent sobre ciències cognitives i IA des de ben petita. La propera generació podria estar a anys llum de nosaltres en termes de comprensió de la tecnologia. Hauríem de considerar-ho!

Totalment d'acord, mai no és massa d'hora per aprendre sobre IA!

No us sembla que en aquest Trattato di scienze cognitive i intel·ligència artificial se subestima massa el factor humà? Sí, l'AI avança a passos de gegant, però no hem d'oblidar que segueix sent una creació humana. La intel·ligència artificial no pot superar el seu creador, oi?

Qui diu que l'aprenent no pot superar el mestre? ¡L'AI és el futur!

Algú va notar com aquest llibre posa un èmfasi inusual en la intersecció entre la intel·ligència artificial i les ciències cognitives? Em pregunto si aquest enfocament interdisciplinari realment pot oferir noves perspectives o només complicarà encara més el camp. És debatible, no?

L'enfocament interdisciplinari sempre enriqueix, mai no complica. Qüestiona i desafia, això és evolució.

L'article sobre Llibre: Trattato di scienze cognitive i intel·ligència artificial és força interessant, però, no creuen que prioritzar la intel·ligència artificial podria deshumanitzar el nostre enfocament cap a les ciències cognitives? No hauríem d'equilibrar la tecnologia amb una entesa més profunda de la ment humana? Només una reflexió nois, res de seriós.

Totalment d'acord, cal equilibrar la IA amb l'entesa humana. No siguem robots!

Algú més es va quedar pensant en la relació entre la intel·ligència artificial i la consciència després de llegir l'article? No estic segur que la IA pugui comprendre realment en el sentit humà del terme. Serà possible que alguna vegada desenvolupi una veritable consciència? O sempre serà una simulació? Què pensen vostès?

Crec que la IA pot simular consciència, però mai no la tindrà genuïnament. No és humà després de tot.

Em pregunto si la intel·ligència artificial podrà mai replicar completament la cognició humana. El llibre Trattato di scienze cognitive i intel·ligència artificial sembla suggerir que és possible, però em resulta difícil creure que una màquina pugui realment entendre i processar el món de la mateixa manera que nosaltres. Què opinen vostès, amics?

La IA no replicarà la cognició humana, la superarà. El futur és de les màquines!

Per què l'autor no ha parlat més sobre la relació entre la cognició humana i la intel·ligència artificial al Trattato di scienze cognitive i intel·ligenza artificiale? Crec que és crucial entendre com aquestes dues àrees s'entrellacen per poder avançar en tots dos camps. Hem d'aprofundir en aquest tema!

No creuen que el llibre Trattato di scienze cognitive i intel·ligència artificial planteja la idea que la IA podria superar en algun moment la intel·ligència humana? Encara que sigui una possibilitat llunyana, potser és una mica inquietant. I si les màquines ens acaben dominant en lloc d'ajudar-nos?

Algú més pensa que aquest llibre podria ser massa avançat per a un novell en ciències cognitives i IA? Tot i que sembla un recurs valuós, em pregunto si un principiant es podria sentir aclaparat. Potser seria útil tenir un resum o una guia d'estudi per acompanyar-lo.

Totalment dacord. Un resum o guia seria de gran ajuda per als principiants.

No creuen que aquest llibre Trattato di scienze cognitive i intel·ligenza artificiale és massa acadèmic per ser accessible al públic general? Em sembla que aquests temes haurien de ser presentats d'una manera més senzilla per fomentar més entesa i discussió entre la gent comuna. Algú coneix una versió més amigable per a principiants?

Massa acadèmic? La complexitat és necessària per entendre IA. Desafia la teva ment, no limitis el coneixement!

Just vaig acabar de llegir l'article sobre Llibre: Trattato di scienze cognitive i intel·ligència artificiale. No creuen que la intel·ligència artificial podria eventualment superar les nostres pròpies capacitats cognitives? On quedaria la humanitat aleshores? És un tema per reflexionar, no els sembla?

És clar, la IA ens pot superar. I si ja som la IA d'una altra civilització?

Aquest article sobre Llibre: Trattato di scienze cognitive i intel·ligenza artificiale m'ha deixat pensatiu. No creuen que hauríem de tenir més discussions obertes sobre com la intel·ligència artificial està canviant la nostra percepció de la cognició? És un tema fascinant però també una mica inquietant.

Totalment dacord, la IA està redefinint la cognició. És un debat necessari i urgent.

Algú més va notar que el llibre Trattato di scienze cognitive i intel·ligenza artificiale sembla minimitzar els riscos de la IA? M'encantaria veure un debat més equilibrat. I si la IA supera la nostra capacitat de controlar-la? No es tracta de ser paranoic, però ser conscient dels possibles perills mai no està de més, no?

Entenc que el Trattato di scienze cognitive i intel·ligència artificial és una obra respectada, però no senten que se centra massa en la teoria i menys en aplicacions pràctiques? La IA està evolucionant a passos de gegant, necessitem aplicacions en el món real, no només teories. Debatem això, amics.

I si les teories avui són les aplicacions pràctiques de demà? Mai no subestimis el poder de la teoria!

Algú més sent que aquest llibre de Trattato di scienze cognitive i intel·ligència artificial simplifica massa els conceptes d'intel·ligència artificial? Em sembla que es queden curts en alguns punts clau. Potser és útil per a principiants, però per a algú amb experiència prèvia al camp, pot semblar una mica superficial. Què opinen vostès?

Totalment dacord. Simplifica tant que gairebé es torna irrellevant per a experts.

Algú més pensa que el Trattato di scienze cognitive i intel·ligenza artificial tendeix a simplificar massa la IA? No dic que sigui un mal llibre, al contrari, però potser es queda curt per explorar la complexitat i els reptes ètics que la IA ens presenta avui dia. No ho sé, és només una reflexió.

Potser la simplicitat és necessària perquè tots comprenguem la IA. No tots som experts!

A veure, algú més es qüestiona com un llibre que tracta sobre ciències cognitives i intel·ligència artificial pot abordar tots dos temes de manera efectiva? No dic que sigui impossible, però em sembla que cadascú requereix un enfocament i una anàlisi molt detallada. No creuen que podria resultar en una visió superficial dels dos camps?

Algú més va notar que aquest article gairebé no toca la intersecció entre les ciències cognitives i la intel·ligència artificial? Sento que hi hauria d'haver més discussió sobre com aquestes dues disciplines s'alimenten mútuament. No creieu que ens estem perdent d'una part important del Trattato di scienze cognitive i intel·ligenza artificiale?

Estic dacord amb tu. Aquest article es queda curt en discutir aquest enllaç crucial.

Interessant article. Però, no creuen que la intel·ligència artificial mai no podrà igualar la complexitat del cervell humà? Per més que s'avanci en ciències cognitives, sempre hi haurà aspectes de la nostra consciència i emocions que una màquina no podrà replicar. Què opinen?

La intel·ligència artificial i les ciències cognitives són temes apassionants, però no creieu que de vegades se n'exagera l'impacte en la societat actual? Seria interessant discutir com el Trattato di scienze cognitive i intel·ligència artificial aborda aquesta qüestió. Se centra en les possibilitats futures o la realitat present?

Crec que l‟impacte de la IA se subestima, no s‟exagera. El Trattato s'hauria de centrar més en el futur.

Algú més sent que l'article sobre Llibre: Trattato di scienze cognitive i intel·ligenza artificiale es va quedar curt a explicar la relació entre aquestes dues disciplines? Entenc que és un tema complex, però una mica més de profunditat hauria estat genial.

Totalment dacord. Sembla que només van esquinçar la superfície del tema.

No creieu que aquest llibre, Trattato di scienze cognitive i intel·ligenza artificiale, tu fa qüestionar-te sobre el paper de la IA a la nostra societat? Fins a quin punt podem confiar en la IA per prendre decisions que podrien afectar les nostres vides? És un tema molt controvertit, no?

Realment, creuen que el Llibre: Trattato di scienze cognitive i intel·ligenza artificial aborda completament l'impacte social de la IA? Perquè, al meu entendre, cal més èmfasi en els aspectes ètics i morals. No tot és tecnologia i programació, també cal considerar el costat humà. Algú més pensa així?

Algú més pensa que aquest llibre pot ser massa teòric per a aquells que són nous al camp de la IA i les ciències cognitives? M'agradaria discutir si un enfocament més pràctic podria ser més beneficiós per als principiants. Idees?

Interessant anàlisi de Trattato di scienze cognitive i intel·ligència artificial. Però no creuen que es van quedar curts en la discussió de com la cognició humana interactua amb la IA? Em sembla que aquesta intersecció és cabdal per entendre el futur d'aquestes tecnologies. Què opinen vostès, nois?

Totalment dacord, la interacció humà-IA és vital i encara està subestudiada. Gran punt!

Hola a tots! No creieu que la intel·ligència artificial podria superar la cognitiva en algun moment? El Trattato di scienze cognitive i intel·ligenza artificial sembla suggerir-ho i, si fos cert, no ens hauríem de preocupar per les implicacions ètiques d'això? Debat obert, nois!

És clar! Però recorda, la IA només és tan ètica com el programador. El veritable debat hi és!

Interessant article sobre el Llibre: Trattato di scienze cognitive i intel·ligenza artificiale, però, no creuen que hauríem de prioritzar l'ètica a la IA abans d'aprofundir en el seu desenvolupament? No seria prudent establir límits clars per evitar un possible escenari de distòpia tecnològica?

Totalment dacord, primer lètica. No volem crear un Frankenstein tecnològic.

Que interessant això del Trattato di scienze cognitive i intel·ligenza artificiale! Però no creieu que fa una mica de por quant pot arribar a saber la intel·ligència artificial sobre nosaltres? On és el límit entre allò útil i allò invasiu?

La IA només sap què li permetem. No som nosaltres els qui tracem aquest límit?

Algú més es va sentir una mica decebut per l'enfocament del llibre Trattato di scienze cognitive i intel·ligenza artificiale? Sento que l'autor es va quedar curt a l'exploració de la intel·ligència artificial en relació amb les ciències cognitives. No hi hauria d'haver més intersecció entre aquests dos camps a la discussió?

No us sembla que aquest Tractat de Ciències Cognitives i Intel·ligència Artificial és massa teòric? Crec que seria més útil si inclogués exemples pràctics de com aplicar la IA al nostre dia a dia. Al capdavall, la majoria de nosaltres no som científics, oi?

Interessant article sobre el Llibre: Trattato di scienze cognitive i intel·ligència artificiale. Però no creuen que es van enfocar massa en la teoria i no tant en les aplicacions pràctiques de la IA? I què tal una discussió més profunda sobre les implicacions ètiques? Estem parlant d‟un camp que pot canviar tota la nostra societat.

Algú més pensa que l'autor no es va endinsar prou en els aspectes ètics de la intel·ligència artificial a la seva Trattato di scienze cognitive i intel·ligenza artificiale? Crec que és un tema crucial que mereix més atenció. Ai, l'ètica a la IA és un camp minat, amics!

Totalment d'acord, l'autor s'hauria d'endinsar més en l'ètica IA. És un tema vital!

Realment vaig trobar interessant l'article sobre Llibre: Trattato di scienze cognitive i intel·ligenza artificiale. Algú més pensa que la intel·ligència artificial podria superar la cognició humana en algun moment? Seria interessant discutir-ne les implicacions ètiques. Podem realment preparar-nos per a aquesta eventualitat?

Totalment dacord. La IA superarà la cognició humana, És inevitable i aterridor!

Algú més va sentir que l'autor de l'article sobre el Llibre: Trattato di scienze cognitive i intel·ligenza artificiale es va centrar massa a la IA i va deixar de banda les ciències cognitives? No hi hauria d'haver un equilibri en la discussió sobre com s'entrellacen aquestes dues disciplines?

Totalment d'acord, sembla que la IA eclipsa les ciències cognitives. Hauria de ser equilibrat.

Interessant article sobre el Llibre: Trattato di scienze cognitive i intel·ligència artificiale. No obstant, no creuen que seria més útil si aprofundissin en l'aplicabilitat pràctica de la IA a la vida quotidiana? De vegades sento que queda en un pla massa teòric. Algú més pensa el mateix?

Totalment dacord, necessitem més IA aplicada i menys teoria.

Crec que és interessant com va abordar el Trattato di scienze cognitive i intel·ligenza artificiale. Però no creuen que hauríem de considerar com aquestes tecnologies podrien potencialment impactar en la nostra privadesa i seguretat? Sempre hi ha el risc d'una dependència excessiva, cosa que podria ser perillosa.

Totalment dacord, la tecnologia sempre és una arma de doble tall. Hem de ser cautelosos!

No creieu que el llibre Trattato di scienze cognitive i intel·ligència artificial és una mica massa tècnic per al lector mitjà? Estic dacord que la IA és el futur, però no tots som científics informàtics. No seria millor presentar aquestes idees de manera més accessible?

Potser, però el desafiament tècnic pot ser precisament el que cerquen alguns lectors.

Interessant article sobre el Llibre: Trattato di scienze cognitive i intel·ligència artificiale. Algú més pensa que la intel·ligència artificial encara és lluny de replicar totes les complexitats del cervell humà? No em malinterpretin, crec que hem avançat molt, però encara hi ha molt de camí per recórrer. Opinions?

Totalment dacord. Encara estem en bolquers quant a replicar la complexitat cerebral.