Saltar al contingut

Llibre: Intel·ligença artificial i ingegne (Minimamoralia)

25/04/2024
*


Preu: 12,00€.
(as of Oct 04, 2024 09:42:07 UTC – Detalls)

Error 403 The request cannot be complete because you have exceeded your quota. : quotaExceeded

Sorprenent avenç tecnològic, ens va sorprendre en observar l'allunatge, ens sentim transportats a un futur de ciència ficció. Avui vivim un etern futur, on cada avenç tecnològic és ràpidament superat per altres, que alhora són obsolets davant de nous descobriments.

El futur, que ja és present, se centra en la intel·ligència artificial (IA), amb la meta de desenvolupar ordinadors cada cop més potents capaços d'igualar la intel·ligència humana. Tot i els èxits aconseguits en diversos camps i els estudis avançats, sorgeixen veritables desafiaments en emprar la IA en diversos sectors.

Poques fites a la història humana han generat tantes controvèrsies com l'intent de recrear la intel·ligència humana mitjançant eines artificials. Si bé s'ha aconseguit crear dispositius impressionants, com ara ordinadors capaços de reconèixer escriptura a mà, traduir del grec antic o resoldre equacions complicades, segueix sense resoldre's si una màquina pot pensar.

La resposta es atura en un punt clau: la consciència.

Editorial: Book Time (19 de maig de 2023)

Idioma: italià

Tapa tova: Pàgines 132

ISBN-10: 8862183615

ISBN-13: 978-8862183611

Pes del producte: 128 g

dimensions: 17 2.3 x x cm 12.1

Finalitza la teva compra:

Obtingues ja aquest llibre d'IA a Italià!

LLEGEIX MÉS ARTICLES SOBRE: Llibres IA a Italià.

LLEGEIX L'ENTRADA ANTERIOR: Llibre: Civilització artificial (Assaig).

entrades relacionades

Els comentaris estan tancats.

Comentaris (29)

Hola a tots! He llegit l'article sobre Llibre: Intel·ligència artificial i ingegne (Minimamoralia) i m'ha fet pensar: No creieu que la intel·ligència artificial pot arribar a ser tan creativa com els humans? Estic segur que hi ha més a la IA que només algoritmes i codis. Quin debat tan interessant ens espera!

Hola! Crec que la IA pot ser creativa, però mai no igualarà la impredictibilitat humana. Visca la imperfecció!

Crec que l'article sobre Llibre: Intel·ligença artificial i ingegne (Minimamoralia) planteja bones idees, però no hauríem de considerar també com la IA influirà en la nostra capacitat per resoldre problemes de manera creativa? No tot es redueix a algorismes i codis, oi?

Aquest article em va deixar pensant, no creuen que la intel·ligència artificial podria algun dia superar el nostre enginy humà? Ja veiem IA creant obres d'art, música, fins i tot escrivint llibres. Arribarà un punt en què no puguem distingir entre allò creat per un humà i allò creat per una màquina? Costa imaginar-ho!

Totalment dacord. Potser ja vivim en una simulació creada per IA. Qui ho sap?

Acabo de llegir sobre Llibre: Intel·ligença artificial i ingegne (Minimamoralia) i em pregunto, no creuen que la IA podria superar en enginy l'humà algun dia? No em malinterpretin, valoro l'enginy humà, però la manera com es desenvolupa la IA és impressionant. Opinions?

És clar, la IA pot superar l'humà en càlculs, però pot igualar la creativitat humana? Ho dubto.

Sincerament, em sembla que aquest llibre presenta una visió molt limitada de la intel·ligència artificial. On queden els aspectes ètics i morals associats al desenvolupament de la IA? I les implicacions socioeconòmiques? Crec que aquests temes són igual d'importants i mereixen més atenció.

Potser has d'escriure el teu llibre per cobrir aquests aspectes. Desafiament acceptat!

Crec que el punt clau de Llibre: Intel·ligença artificial i ingegne és com la IA pot potenciar l'enginy humà, no reemplaçar-lo. No creuen que la veritable màgia rau en aquesta simbiosi? Una altra cosa, algú més sent que de vegades els autors d'aquest gènere tendeixen a sobrecomplicar les coses?

Totalment dacord. La màgia està a la col·laboració, no a la competència. De vegades, la complexitat és innecessària.

La veritat, després de llegir aquest article sobre Llibre: Intel·ligença artificiale i ingegno (Minimamoralia), em queden alguns dubtes. No creuen vostès que la intel·ligència artificial té un límit, un punt on deixa de ser intel·ligent i es converteix en una cosa programada? Podria realment superar l'enginy humà? M'encantaria escoltar les opinions.

Em sembla que la IA no té límits, només els que nosaltres li imposem. La superació és qüestió de temps.

Algú més pensa que el llibre Intelligenza artificiale i ingegno és una mica pretensiós? No em malinterpretin, estima l'intent d'explorar la IA des d'una perspectiva filosòfica, però sento que es perd en la complexitat pròpia. Potser només és una opinió impopular, però m'agradaria saber què pensen els altres.

Totalment dacord, massa enrevessat. La filosofia no hauria d'enfosquir tant la IA.

Vaig acabar de llegir l'article sobre Llibre: Intelligenza artificiale i ingegno (Minimamoralia) i estic una mica desconcertat. No creuen que la intel·ligència artificial encara és lluny d'assolir l'ingegne humà, malgrat tots els avenços tecnològics? És com si estiguéssim esperant que una màquina desenvolupi emocions. Alguna cosa em diu que això no passarà aviat, no els sembla?

Algú més pensa que Llibre: Intel·ligença artificial i ingegne (Minimamoralia) podria haver aprofundit més en les implicacions ètiques de la IA? Em va semblar que l'autor es va centrar massa en els aspectes tècnics i va deixar de banda les possibles conseqüències morals. No creuen que hi hauria d'haver un equilibri entre tots dos aspectes?

Totalment d'acord, l'ètica a IA és tan crucial com la tecnologia. Necessitem un equilibri ja!

Algú més va notar que l'article no aprofundeix tant en els aspectes ètics de la IA com ho fa el llibre? Encara que el resum és força bo, crec que la dimensió moral de la intel·ligència artificial és crucial i hauríem de debatre més sobre això. Què pensen?

Totalment dacord, lètica de la IA és una conversa que no podem ignorar.

Molt interessant l'article sobre Llibre: Intel·ligència artificial i enginy (Minimamoralia). No creuen que la IA podria arribar a superar l'enginy humà en algun moment? La velocitat amb què avança la tecnologia és impressionant, mai sabem què ens oferirà el futur. D'altra banda, també és crucial considerar-ne l'impacte ètic. Què opinen? Hauríem de posar límits a la IA?

Després de llegir l'article sobre Llibre: Intel·ligença artificiale i ingegno (Minimamoralia), em sorgeixen alguns dubtes. No creuen que la intel·ligència artificial s'està sobrevalorant? No estarem perdent la veritable essència de l'enginy humà en dependre tant de la tecnologia? M'agradaria sentir altres opinions.

La intel·ligència artificial no sobrevalora, amplifica. L'enginy humà la va crear, no és essencial?

Algú més considera que el llibre Intelligenza artificiale i ingegno potser posa massa èmfasi en els aspectes ètics de la IA i no en els avenços científics o les possibilitats futures? Podria ser que l'enfocament moralista ens fa perdre de vista les oportunitats que ofereix aquesta tecnologia?

Totalment en desacord. L'ètica és crucial a la IA, sense ella, perdem la nostra humanitat.

Entenc que Intel·ligença artificial i ingegne intenta posar en perspectiva l'avenç de la IA, però, no s'està deixant de banda la importància de l'enginy humà en aquest tema? No seria millor equilibrar més la discussió, considerant que la IA és una creació humana després de tot? Què penseu nois?

Totalment dacord, la IA no pot existir sense la enginyositat humana. No oblidem això!

Interessant article sobre Intelligenza artificiale i ingegno, però no creuen que estem donant massa crèdit a la IA? És cert que pot fer tasques increïbles, però al final del dia, la intel·ligència i creativitat humanes són insubstituïbles. Algú més pensa el mateix? De vegades sento que subestimem la nostra pròpia capacitat.

Totalment dacord. De vegades oblidem com som d'increïblement capaços com a humans.