Saltar al contingut

Llibre: Futur. Visioni digues una possibile tecnocrazia digitale

24/04/2024
*


Preu: 25,00 €
(as of Oct 04, 2024 02:19:09 UTC – Detalls)

Error 403 The request cannot be complete because you have exceeded your quota. : quotaExceeded

«Vivim un moment de gran discontinuïtat.»

«Els canvis cada vegada són més ràpids.»

«El digital i les tecnologies inunden totes les disciplines.»

«Nou llibre per entendre i governar el nostre futur.»

¡«Compra ara aquest llibre de intel·ligència artificial»

LLEGEIX MÉS ARTICLES SOBRE: Llibres IA a Italià.

LLEGEIX L'ENTRADA ANTERIOR: Llibre: Intel·ligència Artificial em Ortodontia: "era digital futurista".

entrades relacionades

Els comentaris estan tancats.

Comentaris (37)

He llegit l'article sobre el Llibre: Futur. Visioni vaig donar una possibile tecnocrazia digitale i em pregunto, no estem ja vivint aquesta tecnocràcia digital? Amb tant d'avenç tecnològic, sembla que les màquines ja ens governen. Serà que el futur ja va arribar i ni tan sols ens vam adonar? Quina bogeria!

No creuen que la tecnocràcia digital que esmenta el llibre, encara que sembli una utopia, és un futur força plausible? Amb la velocitat que avancen les tecnologies, és molt probable que la societat s'hi dirigeixi. No seria interessant debatre sobre com ens podríem preparar per a aquest canvi?

Totalment dacord. Però, com ens preparem per a un futur tan incert?

Després de llegir l'article sobre Llibre: Futur. Visioni vaig donar una possible tecnocràcia digital, em vaig quedar pensant… Realment estem preparats per a un futur tan tecnocràticament avançat? No creuen que l'avenç digital ens pugui portar a deixar de banda aspectes fonamentals com les relacions humanes? A més, qui garantirà l'equitat en aquest escenari possible? Només una mica de reflexió, amics!

La tecnologia avança, ens agradi o no. Adaptar-se o quedar enrere, aquesta és la qüestió. El futur ens espera!

Algú més s'ha preguntat si la tecnocràcia digital de què parlen a Llibre: Futur podria resultar en una manca de privadesa total? Si tot es torna digital, no estaríem lliurant la nostra informació i vides als gegants tecnològics? Fer tot digital és convenient, però a quin preu?

Totalment dacord. La comoditat digital no ens hauria de costar la nostra privadesa.

Estic dacord que la tecnocràcia digital pot ser el futur, però no estem passant per alt el fet que la digitalització excessiva pot portar a la pèrdua de llocs de treball i augmentar la bretxa dhabilitats? A més, no hauríem de considerar també les possibles amenaces a la privadesa que això podria implicar? És un debat interessant.

Algú pensa més que aquest futur de tecnocràcia digital que descriu el llibre és massa idealista? No ho sé, però crec que ignora les realitats de les desigualtats socioeconòmiques i la bretxa digital. I si ens centrem a resoldre aquests problemes primer abans de somiar amb ciutats intel·ligents i altres?

Idealista? Potser, però, no són les idees les que impulsen el progrés? A debatre.

Però realment pensen que una tecnocràcia digital podria funcionar eficientment? El llibre Futur. Visioni di una possibile tecnocrazia digitale planteja un escenari interessant, però, no és probable que la tecnologia augmenti la bretxa entre els que hi tenen accés i els que no? Com manejaríem això?

La tecnologia no crea bretxes, la manca deducació i accessibilitat sí. Adaptem la societat, no la tecnologia!

Algú més sent que aquest llibre és massa optimista sobre la tecnocràcia digital? Tot i estimar la visió futurista, em pregunto si estem considerant prou els riscos de dependència tecnològica. A més, què passa amb la privadesa i la seguretat en aquest futur digital? M'encantaria escoltar més perspectives sobre això.

Totalment d'acord, sembla que la privadesa és el preu d'aquesta tecnocràcia digital. És preocupant!

Interessant article sobre Llibre: Futur. Visioni vaig donar una possibile tecnocrazia digitale. Però no creuen que la tecnocràcia digital podria ser perillosa? Delegar tant de poder a la tecnologia pot portar a la pèrdua de control. A més, què passarà amb els treballs tradicionals? Podria ser un tret per la culata, no?

La tecnocràcia digital és inevitable. Perillosa? Potser. Però també és progrés. Adaptar-se o quedar-se enrere.

Algú pensa més que el concepte d'una tecnocràcia digital pot resultar una mica distòpic? No em malinterpretin, la tecnologia pot fer meravelles, però què passa amb el factor humà? No estem corrent el risc de convertir-nos en esclaus de les nostres pròpies creacions? L'ètica ha de tenir un paper important aquí.

Totalment d'acord, la tecnologia no ha de suplantar allò humà, sinó complementar-ho.

En realitat, aquest llibre Futur. Visioni digues una possibile tecnocrazia digitale em deixa pensant, Realment estem preparats per a una tecnocràcia digital? No estaríem deixant gaire poder a les màquines? I què passa amb la privadesa i seguretat de les nostres dades en aquest escenari? Interessant tema per reflexionar!

Algú més pensa que la tecnocràcia digital, encara que sona atractiva, podria portar a una manca de privadesa i al control total de les nostres vides per part d'un petit grup de persones? No ho sé, m'encanta la tecnologia, però la idea em fa calfreds. El futur serà una bogeria!

Totalment dacord. L'avenç tecnològic no ha de comprometre la nostra privadesa. Vigilància no és seguretat!

Algú més pensa que la tecnocràcia digital que s'esmenta al llibre Futur podria ser una espasa de doble tall? Sí, pot optimitzar processos, però què passa amb la privadesa i la seguretat de les dades? I la feina de les persones que seran reemplaçades per tecnologies?

Totalment dacord. Tecnologia sí, però no a costa de la nostra privadesa i ocupació.

De debò creuen que una tecnocràcia digital és possible? No estem ignorant el factor humà en aquesta equació? El llibre Futuro sembla ignorar que no tots estan preparats per a un canvi tan dràstic. A més, què passa amb la privadesa i la seguretat en aquesta suposada tecnocràcia? No seria això una utopia inabastable?

La tecnocràcia digital és inevitable, no utòpica. Adaptar-se o quedar enrere, aquesta és la qüestió.

Crec que aquest article sobre Llibre: Futur. Visioni digues una possibile tecnocrazia digitale és bastant perspicaç. Però, no creuen que de vegades ens obsessionem massa amb allò digital, oblidant que encara vivim en un món físic? No tot pot ni ha de ser digitalitzat. On queden aleshores els aspectes humans de la nostra societat?

Totalment dacord. Però no és la digitalització una extensió de la nostra humanitat?

Interessant article sobre Llibre: Futur. Visioni vaig donar una possibile tecnocrazia digitale. Algú més sospita que la tecnocràcia digital ens pot portar a un escenari estil Black Mirror? No podríem estar obrint la porta a un control desmesurat i perdre la nostra privadesa? No dic que sigui segur, però val la pena qüestionar-ho.

Totalment dacord, sembla que estem en un camí ràpid cap a una distòpia digital.

Algú més pensa que la tecnocràcia digital podria ser una doble espasa de tall? Per una banda, sembla prometedor amb eficiència i precisió. Però, què passa amb la privadesa i l'autonomia humana? Només seríem peons en aquest futur digital? Potser estem perdent de vista la importància de la interacció humana i la creativitat? Només una reflexió…

La tecnocràcia digital no és l'enemic, el problema és com la fem servir. Tu decideixes si ets peó o rei.

Tot i que l'article sobre Llibre: Futur. Visioni digues una possibile tecnocrazia digitale és força intrigant, em pregunto si No s'està idealitzant massa la tecnocràcia? No oblidem que encara estem lluitant amb problemes bàsics de seguretat digital. No seria més prudent enfocar energies primer en això? Només una reflexió a l'aire.

Potser, però també, la precaució no és l'enemic del progrés? Vegem més enllà dels reptes actuals.

Algú més creu que aquesta visió duna tecnocràcia digital podria ser realment una distòpia disfressada? Em pregunto si estem preparats per fer servir les implicacions ètiques i socials d'aquest futur possible. No estem ja massa dependents de la tecnologia? Discutim, amics!

Totalment dacord. La tecnologia no ha de controlar les nostres vides. Despertem!

Em sembla interessant el concepte d'una possible tecnocràcia digital que planteja Llibre: Futur. Però, no ens estaríem arriscant a perdre la nostra privadesa i llibertat individual davant d'aquest sistema? No ho estem ja amb les nostres vides cada cop més digitalitzades? On és l'equilibri?

Personalment, crec que el llibre Futur. Visioni di una possibile tecnocrazia digitale planteja qüestions molt interessants. No obstant, no creuen que l'autor podria haver aprofundit més en els possibles desavantatges de la tecnocràcia digital? Sembla que s'enfoca massa al costat positiu, cosa que treu equilibri a l'enfocament del llibre.